Scroll down

chill out zóna
firmy Gabriel

místo: České Kopisty

rok: 2020

architekti objektu:
Holiš + Šochová architekti

projekt:
Pro naše kamarády a kolegy ze zahradní realizační firmy Gabriel jsme navrhli chill out zónu k jejich zrekonstruovanému firemnímu objektu.

Cílem bylo vytořit inspirativní přátelské prostředí pro pořádání firemních večírků, oslav narozenin a venkovní setkávaní zákazníků i zaměstnanců během poledních pauz. Místo obsahuje pódium pro hraní kapel, ohniště pro opékání a grilovaní a posezení pro venkovní jednání s klienty i zaměstnanci.

Vzhledem k tomu, že vlastní plocha je ze všech stran obklopena výrobními objekty, skleníkem a parkovišti, jsme vytvořili excentrický návrh, který se obrací dovnitř a vytváří originální prostor se specifickou atmosférou.

celkový pohled na chill out zónu

skica1

foto z aktuálně
probíhající realizace

foto3 a 4 foto3 a 4

ideová skica situace

skica situace

pohled na pódium s posezením

skica2

digitalní situace

situace digitální aktual

čelní pohled
na rekonstruovanou
budovu

 

čelní pohled stavba

místo: České Kopisty

rok: 2020

architekti objektu:
Holiš + Šochová architekti